U kunt ook zelf een resultaten pagina aanmaken waar de kandidaat naartoe wordt gestuurd zodra ze in de mail op "Ja" of "Nee" hebben geklikt.

Werkwijze:

• Ga naar "Onderhoud"
  • Klik op "Instellingen"
  • Scroll naar het blok "Privacy" en het veld "consentLandingPageURL"

Deze URL bevat een tijdelijke invullen {{answer}}. Zodra de klant heeft gereageerd in de mail, zal de tijdelijke invulling vervangen worden door yes/no.

Bijvoorbeeld:

Een URL die er zo uit ziet: http://example.com/consent-{{answer}}.html zal transformeren naar: http://example.com/consent-yes.html of http://example.com/consent-no.html.
Het is ook mogelijk om een simpele URL, bijvoorbeeld  http://example.com/consent.html, te gebruiken. Dan vind er geen substitutie plaats.