De kracht van Carerix is het samenstellen van complexe zoekfilters. Terugkerende zoekfilters bewaart u in een zoekprofiel. Een opgeslagen zoekprofiel is zichtbaar voor uzelf.
Alleen een beheerder kan zoekprofielen beschikbaar maken voor andere gebruikers. Dit gaat op basis van gebruikersrol.

Werkwijze

Bestaand zoekprofiel delen

Let op: dit is alleen mogelijk voor Beheerders!

1. Selecteer zoekprofiel.
  2. Bewaren....(naast Zoekprofiel: Nieuw zoekprofiel... ).
  3. Vink Beschikbaar voor andere gebruikers aan.
  4. Kies gebruikersgroep(en) voor het zoekprofiel.
  5. Bewaren.

Nieuw zoekprofiel delen

Let op: dit is alleen mogelijk voor Beheerders!

1. Maak zoekregels.
  2. Bewaren.
  3. Geef passende naam.
  4. Kies Beschikbaar voor andere gebruikers.
  5. Kies gebruikersgroep(en).
  6. Optioneel: Kies "Standaard zoekprofiel".
  7. Bewaren.

Bestaand zoekprofiel wijzigen

1. Selecteer zoekprofiel
  2. Verander zoekfilters/criteria
  3. Bewaren....(naast Zoekprofiel: Nieuw zoekprofiel... ).

NB:
Voor Beheerders: Als het zoekprofiel reeds gedeeld is, zal de wijziging ook opgeslagen worden voor de andere gebruikers. - Voor andere gebruikersrollen: Als het zoekprofiel reeds gedeeld is, zal de wijziging niet opgeslagen worden voor andere gebruikers. Dit kan alleen de beheerder plenair wijzigen.