De kracht van Carerix is het samenstellen van complexe zoekfilters. Terugkerende zoekfilters bewaart u in een zoekprofiel. Een opgeslagen zoekprofiel is zichtbaar voor jou.
Alleen een Beheerder kan zoekprofielen beschikbaar maken voor andere gebruikers.

Werkwijze

Bestaand zoekprofiel delen

Let op: dit is alleen mogelijk voor Beheerders.

• Klik op [Filter profiel]
  • Kies het betreffende zoekprofiel
  • Klik [Bewaren]
  • Vink [Beschikbaar voor andere gebruikers] aan
  • Kies gebruikersgroep(en)
  • Klik [OK}.

Nieuw zoekprofiel delen

Let op: dit is alleen mogelijk voor Beheerders.

• Maak zoekregels
  • Klik [Bewaren]
  • Geef passende naam
  • Kies Beschikbaar voor andere gebruikers
  • Kies gebruikersgroep(en)
  • Optioneel: Kies Standaard zoekprofiel
  • Klik [Bewaren]

Bestaand zoekprofiel wijzigen

• Selecteer zoekprofiel
  • Verander zoekfilters/criteria
  • Klik [Bewaren]

NB:
Voor Beheerders: Als het zoekprofiel reeds gedeeld is, zal de wijziging ook opgeslagen worden voor de andere gebruikers.
Voor andere gebruikersrollen: Als het zoekprofiel reeds gedeeld is, zal de wijziging niet opgeslagen worden voor andere gebruikers. Dit kan alleen de Beheerder plenair wijzigen.

Labels : UD-1289