Snel zoeken

Links boven in het menu vindt u een kop "Snel zoeken". Snel zoeken gebruikt u om eenvoudig naar een kandidaat, contactpersoon, Vacatures of opdrachtgever te zoeken:

1. Eerst kiest u het type dossier, bijvoorbeeld "zoek contactpersoon"
  2. Dan de zoekterm
  3. Tenslotte [OK]

Carerix toont nu een lijst van de gevonden Dossiers. Is dit er slechts één, dan opent Carerix dit ene Dossier.

Zoekterm

De zoekterm wordt op de volgende manier gebruikt:

Zoek Kandidaat; zoek op voornaam of achternaam, niet beide samen.
Zoek Contactpersonen; zoek op voornaam of achternaam, niet beide samen.
Zoek Opdrachtgever; zoek op de naam van het bedrijf, of de alias.
Zoek Vacature; zoek op de functie naam.

Opmerking:

De zoekfunctie werkt met de term 'begint met' en niet 'bevat'. U vindt de kandidaat 'Jansen' niet wanneer u op 'Ansen' zoekt, maar u vindt de kandidaat wel als u op 'Jans' zoekt. Wanneer de zoekterm uit alleen cijfers bestaat, dan wordt deze opgevat als Carerix-nummer. Carerix zoekt dan naar het dossier met het opgegeven nummer.

Zoek filters

In Carerix is het mogelijk om te zoeken op meerdere termen tegelijkertijd. Deze optie is te vinden op alle pagina's die in het menu onder "Dossiers" staan.

1. Dit is een zoekbalk. Hierin kunt u in het drop-down menu kiezen uit de verschillende criteria waar u op wilt zoeken (bijvoorbeeld: Status, Achternaam).
  2. Klik op 'Nieuwe regel' op een nieuwe regel toe te voegen.
  3. Om alle zoekregels te verwijderen en een nieuwe zoekopdracht te starten klikt u op 'Wis alle'.
  4. Klik op het vergrootglas icoon om alle opties te zien waar u uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld, wanneer u op status zoekt, dan laat het vergrootglas icoon u dan alle mogelijke statussen zien.
  5. Hiermee kunt u een zoeklijn tijdelijk uit de zoekopdracht halen. Hierdoor kunt u zien hoeveel resultaten u zou krijgen als u zou zoeken zonder deze criteria.
  6. Klik op 'Filter' om de resultaten te bekijken.

Zoeken op meerdere termen:

Ga naar deze pagina voor de informatie over hoe u kunt zoeken op meerdere termen.