Stel zoekregels samen met variabele waarden voor het uitvoeren van dynamische zoekopdrachten. Samengestelde zoekregels slaat u op in een zoekprofiel. Het bewaren en delen van zoekprofielen kan alleen door een beheerder worden aangemaakt/gedeeld.

Werkwijze

Zoek vraag: Toon de taken die gewijzigd zijn voor de eerste dag van de huidige maand:

• Klik Taken
  • Kies Wijzigingsdatum in de linker tabel
  • Kies "Is voor" in de tweede tabel
  • Klik icoon rechts van de zoekbalk
  • Kies "$now.firstDayOfMonth"
  • Klik Zoeken
  • Klik Bewaren om het zoekprofiel op te slaan

Zoek vraag: Welke kandidaten zijn vandaag jarig?:

1. Klik Kandidaten
  2. Kies Verjaardag in de linker tabel
  3. Kies Valt op in de tweede tabel
  4. Klik icoon rechts van de zoekbalk
  5. Kies "$currentdate"
  6. Klik Zoeken
  7. Klik Bewaren om het zoekprofiel op te slaan

• Raadpleeg de handleiding in uw applicatie (rechtsboven in uw scherm) voor alle variabele zoekcriteria.
  • Type een "." achter een zoekterm om een lijstje te krijgen van functies die je op de zoekterm zou kunnen toepassen
    voorbeeld type : $currentdate, dan suggereert Carerix: firstDayOfMonth, firstDayOfWeek etc.