Het Vacature abonnement (JobAlert) is een e-mail sjabloon dat automatisch alle relevante Vacatures naar Kandidaten verstuurt die binnen een bepaalde periode gepubliceerd zijn.

Jobalert installeren

Het installeren en configureren van de Jobalert Tabel kan worden gedaan door de Beheerder

Stap 1 - Installen JobAlert sjabloon

Installeer het standaard Vacature abonnement email e-mailsjabloon uit de Sjabloon Bibliotheek

Stap 2 - Configureer de 'Jobalert' Tabel

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Tabellen'
  • Klik [Nieuw]
  • Vul de benodigde gegevens in:
    Tabel: Groep kandidaat;
    Vink aan: actief;
    Naam: Vacatureabonnement;
    subscriptionclass: JobAlertTag;
    subscriptionscheduleclass: Selecteer de gewenste periode (Dagelijkse (DailyTag), wekelijkse (WeeklyTag) of maandelijkse (MonthlyTag) verzending) (zie ook hieronder);
  • Klik op [Bewaar]

Wanneer wordt de Jobalert verzonden?

De gekozen tag bij "SubscriptionClass" bepaalt op welke dagen de JobAlert wordt verzonden:

BiDailyTag; zondag, dinsdag, donderdag, zaterdag, maandag, woensdag, vrijdag, zondag,…
TriDailyTag; zondag, woensdag, zaterdag, dinsdag, vrijdag, maandag, donderdag, zondag,…
TwiceWeeklyTag; zondag, woensdag, zondag,…
WeeklyTag; zondag, zondag,…
BiWeeklyTag; Iedere zondag om de week
MonthlyTag; Iedere eerste dag van de maand

Werkwijze

De nieuw aangemaakte Tabel creëert de groep Vacatureabonnement in een Kandidaat-dossier. Kandidaten met deze Groep aangevinkt ontvangen door middel van een geautomatiseerd proces wekelijks een mailing met daarin Vacatures die overeenkomen met de gewenste Functiegroep

('Dossiers' | 'Kandidaat' | 'Gewenst-tabblad')
Het niet definiëren van de gewenste Functiegroepen resulteert in het niet kunnen ophalen van passend aanbod en daardoor niet verzenden van de mailing.
De mailing zal enkel verzonden worden indien er nieuwe passende Vacatures beschikbaar zijn.

Vacatureabonnement kwalificaties

Onderstaand tref je een overzicht van de kwalificaties die gemaakt worden tijdens het geautomatiseerd opstellen van het Vacatureabonnement

• Publicatie heeft een Medium met medium code web ('Onderhoud' | 'Media');
  • Publicatie Startdatum ligt in het verleden;
  • Publicatie Einddatum ligt in de toekomst;
  • Vacature is aangemaakt sinds het verzenden van de vorige vacatureabonnement-mailing aan de Kandidaat;
  • Open sollicitatie vinkje
    - 'Dossiers' | 'Vacatures'
    - Ga naar 'Basis-tabblad'
    - Ga naar blok 'Algemeen'
     - 'Instellingen', selectie vakje Open sollicitatie) is inactief
  • Vacature "Functiegroep/Functie" is gelijk aan een van de drie gewenste Functies van de Kandidaat.
    Matches
    waarbij zowel de Functiegroep en de Functie overeenkomen hebben voorrang op de overige Matches.
    Per uitgaande vacatureabonnement-mailing is er een limiet van 9 Publicaties.
  • Vacature "Regio" is gelijk aan een van de drie gewenste Regio's van de Kandidaat

Professional Portal

Kandidaten kunnen zich abonneren via uw portal.
Je kunt voor meer informatie over deze koppeling contact opnemen met het Customer Success Team.

Website

Kandidaten kunnen zich abonneren via je website.
Neem voor meer informatie over deze koppeling contact op met het Customer Success Team.

Tips:

• Gebruik de knop "Koppelen" in een e-mail om binnenkomende reacties aan de Vacature te koppelen;
  • Vacatures kunnen worden toegestuurd op basis van de 'Gewenst-tabblad' in het Kandidaat-dossier.
    Dit kan het Customer Success Team voor je verzorgen.
    Indien dit is geregeld dien je een gewenste functiegroep mee te geven aan een kandidaat;
  • Bestel een op maat gemaakt vacatureabonnement sjabloon;
  • Gebruik het Verstuur vacatures sjabloon om handmatig een lijst geselecteerde Vacatures naar een lijst geselecteerde Kandidaten te versturen.

Lees ook :

Labels : UD-1874