In- en uitschijven van Kandidaten voor een Vacatureabonnement e-mail.
In de meeste gevallen zullen je Kandidaten zelf in- en uit schrijven via de Professional portal of via de opt-out link in de e-mail sjabloon.
In dit artikel staat beschreven hoe je handmatig kKandidaten in- en uitchijven voor een Vacatureabonnement mailing in je Carerix applicatie.

In- en uitschrijven van één enkele Kandidaat

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'
  • Open betreffende Kandidaat
  • Zet vinkje aan bij "Job Alert" (Rechter kant van het scherm, onder Groepen).Zet het vinkje uit als het een uitschrijving betreft
  • Klik [Save]

In- en uitschrijven van meerdere Kandidaten te gelijk

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'
  • Selecter de kandidaten
  • Klik [Actie]
    - Kies "Verwijder uit groep"
  • Een schermpje opend
    "Kies een Groep en klik op 'Verwijder uit groep' op de selectie (1) tot toe te passen"
    - Maak keuze uit groep lijst
    - Klik op knop [verwijder uit groep]

Vacatureabonnement (Job Alert) niet zichtbaar in het rechtermenu?

Als de optie "Vacature abonnement" nog niet zichtbaar is in het rechtermenu, dan is Vacatureabonnement nog niet geactiveerd, lees het artikel Vacatureabonnement (CxJobAlert) hoe je deze kunt activeren.

Keywords : Portal, job alert, jobalert, vacature abonnement, vacatureabonnement, UD-969