Carerix is op twee manieren toegankelijk vanaf je smartphone:

1. voor iPhone en Android gebruikers: als een app in de iTunes/Google Play store
  2. voor gebruikers van andere smartphones (Windows, Blackberry): als een mobiele versie van de reguliere Carerix website.

iPhone App

• Ga naar de iTunes store
  • Find de Carerix applicatie door te zoeken op 'Mijn Carerix'
  • Installeer de gratis app
    - Het Carerix icoontje toont nu op de desktop van je smartphone
    - Klik het icoontje
    - Ga naar "Instellingen", vul de naam in van je applicatie (zonder .carerix.net op het einde)
    - Log in met je reguliere Carerix login naam en wachtwoord
    - Sta 'Push notifications' toe
    - Nu kun je de iPhone app gebruikenIndien gewenst, klik op "Instellingen" van je iPhone om de notificatie herinneringen (weer) uit te zetten.

Android App

• Ga naar de iTunes store
  • Find de Carerix applicatie door te zoeken op 'Mijn Carerix'
  • Installeer de gratis app
    - Het Carerix icoontje toont nu op de desktop van je smartphone
    - Klik het icoontje
    - Kies een taal, Engels of Nederlands
    - Klik op "Mijn Carerix" icoontje
    - Ga naar "Instellingen", vul de naam in van je applicatie (zonder .carerix.net op het einde)
    - Log in met je reguliere Carerix login naam en wachtwoord
    - Nu kun je de app gebruiken!

Via browser op smartphone of tablet

• Open je browser
  • Type de voglende URL in: http://naamvanjeapplicatie.carerix.com/cxmobile
  • Nu kom je op de login pagina van Carerix terecht, log hier in met je reguliere login en wachtwoord
  • Je maakt nu gebruik van de mobiele versie van de Carerix website.

Herinner mij-optie

Als je kiest voor de 'herinner mij'-optie, zal de app je login informatie herinneren. Mocht je echter je telefoon verliezen, dan is alle informatie die in Carerix staat vrijelijk verkrijgbaar voor wie je telefoon gevonden heeft. Wij raden dus aan om ofwel een pincode op je telefoon in te schakelen, of de 'Herinner mij'-optie in Carerix niet te gebruiken.