In nagenoeg ieder Dossier kan je op de Bijlagen-tab documenten toevoegen.
Om bijlagen te verwijderen selecteer je deze en kies je vervolgens de actie "Verwijderen".

Bijlage verwijderen

• Ga naar Dossiers, kies gewenst Dossier-soort
  • Open een dossier
  • Ga naar "Bijlagen-tab"
  • Selecteer de te verwijderen Bijlage(s)
  • Klik op [Actie] knop, kies [verwijderen]

Aankruisvakje voor selectie niet zichtbaar

Op de Bijlagen-tab in een dossier zie je enkele documenten staan.
Echter, een aantal Bijlages ontbreekt het selectievakje om de bijlage te kunnen selecteren. Hierdoor kun je de Bijlages dus niet verwijderen.

Oorzaak

De Bijlagen zonder aankruisvakje zijn geen bijlagen van een dossier, maar bijlagen van gerelateerde dossiers. Een bijlage kan alleen worden verwijderd in het dossier waar het rechtstreeks aan is gekoppeld.
In de kolom 'Bron' zie je het dossier waartoe de bijlage behoort.

In het algemeen geldt:

Bron... : Ook zichtbaar bij
Kandidaat: matchdossier
Vacature: matchdossier
Contactpersoon: matchdossier, vacaturedossier
Opdrachtgever: matchdossier, vacaturedossier, contactpersoon
Gebruiker: Alle dossiers waar de gebruiker de verantwoordelijke is
Vestiging: Alle dossiers waarvan de verantwoordelijke tot de vestiging behoort

Tip:

Voeg een routebeschrijving toe aan het vestiging dossier. De routebeschrijving is dan altijd bij de hand.

Labels : UD-1435