Het is mogelijk om contactpersonen te linken aan een Talentpool. Hierdoor is het mogelijk om inzicht te krijgen voor welke Opdrachtgever je een Kandidaat aan het zoeken bent.

Contactpersoon Talentpool linken

In de betreffende Talentpool

• Open de betreffende Talentpool ('Dossiers' | 'Talentpools')
  • Ga naar het Contactpersonen-tab
  • Om een bestaande contactpersoon toe te voegen, zoek je deze contactpersoon in het overzicht, klik je op [Toevoegen].

Je kan ook een nieuwe contactpersoon aanmaken.
    Dit kan je doen door op de knop [Nieuw] te klikken.

Vanuit het overzicht van contactpersonen;
Het is ook mogelijk om Contactpersonen toe te voegen vanuit het contactpersoon overzicht.
Dit doe je door de gewenste contactpersonen te selecteren en te klikken op [voeg toe aan Talentpool...]

Als een contactpersoon is toegevoegd aan een Talentpool, dan is deze zichtbaar op het contactpersonen tabblad van de Talentpool.

Talentpool artikelen