Vacatures die u aanmaakt worden niet automatisch op uw website getoond. Mocht u gebruik maken van de Wordpress plugin, dan kunt u ervoor zorgen dat de teksten die u schrijft voor uw vacature in de tab 'Publicatieteksten' getoond worden op uw website, middels een 'Publicatie'.

De publicatiemodule biedt de volgende mogelijkheden:

• Beheer van publicaties
  • Aanmaken van publicaties
  • Bijwerken van publicaties

Bovenstaande screenshot laat de publicatiepagina zien.

Aanmaken van een Publicatie

Volg de volgende stappen om een publicatie aan te maken:

1. Log in in uw Carerix systeem met een account die de privileges heeft om de publicaties te beheren.
  2. Ga naar "Dossiers" - "Publicaties" en klik op nieuw.
  3. Selecteer de opdrachtgever en klik op "Verder".
  4. Selecteer de contactpersoon en klik op "Verder".
  5. Selecteer de Vacature en klik op "Verder".
  6. Selecteer de verschillende mediums waarop u de publicatie wenst te plaatsen.
  7. Kies de eerste publicatie datum.
  8. Kies de einddatum van de publicatie, indien nodig. Als u dit veld leeg laat dan zal de einddatum automatisch berekend worden op basis van de geselecteerde media.
  9. De andere velden zullen automatisch worden ingevuld door de informatie die u in de vorige stappen heeft ingevuld.
  10. Klik op "Voltooien" om de publicatie aan te maken.

Opmerking: De tekst van de publicatie, de publicatieteksten, worden gekopieerd vanuit de tab Publicatieteksten ("Dossiers" - "Vacatures" - *gewenste vacature* - "Tab Publicatieteksten")

Het bijwerken van een Publicatie

1. Log in in uw Carerix systeem met een account die de privileges heeft om de publicaties te beheren.
  2. Ga naar "Dossiers" - "Publicaties" en klik op de Publicatie die u wilt bijwerken
  3. Werk alles bij wat u wilt bijwerken en klik op "Bijwerken"