Let op: Deze functionaliteit is niet beschikbaar in de Corporate & Recruitment Edities.

Een plaatsing wordt aangemaakt nadat een kandidaat is aangenomen bij een opdrachtgever. De module Plaatsing biedt de volgende mogelijkheden:

• Snel en overzichtelijk plaatsingen beheeren
  • Nieuwe plaatsingen maken, hoe dit werkt leest u hier
  • Sjabloon plaatsingen
  • Handmatig factuurregels maken
  • Weekstaten invoeren

Hierboven ziet u een screenshot van het plaatsingenoverzicht. De nummers corresponderen met de volgende mogelijkheden:

1. Mijn plaatsingen; hier ziet u een overzicht uw persoonlijke plaatsingen
  2. Plaatsingen van mijn vestiging; hier ziet u een overzicht alle plaatsingen van uw vestiging
  3. Alle plaatsingen; hier ziet u een overzicht alle plaatsingen
  4. Verwijderd (alleen zichtbaar voor de beheerder):hier ziet u een overzicht van alle verwijderde plaatsingen
  5. Filter profiel; hiermee kunt u via een opgeslagen zoekprofiel direct met aantal zoekregels gaan filteren naar de dossiers zie u zoekt
  6. Zoeken; met behulp van meerdere zoekregels kunt u snel tussen plaatsingen zoeken
  7. Actie; Via de 'Actie' knop kunt u plaatsingen overnemen (op eigen naam zetten), toewijzen aan een andere verantwoordelijke, een activiteit voor meerdere plaatsingen aanmaken (taak, afspraak of notitie), van meerdere plaatsingen de status wijzigen, of en masse archiveren.
  8. Nieuw; klik op nieuw om een nieuwe plaatsing te maken
  9. Kies E-mail; kies hier een e-mail sjabloon om te versturen
  10. Kies rapport; kies hier een rapport sjabloon om te genereren
  11. Klik een Plaatsing open om deze te bewerken

Let op: Het "Voorvertoning veld" aan de zijkant kan opengeklikt worden, om zo een preview te verkrijgen van de plaatsing in kwestie.