In dit artikel worden de manieren genoemd om een match aan te maken door het koppelen van een kandidaat aan een vacature of andersom.

Match kandidaat op actieve vacature

Wilt u een match met een actieve vacature:

1. Open de vacature; deze toont nu in de context balk bovenin;
  2. Selecteer een kandidaat
  3. Druk op de knop "Toevoegen aan vacature" op de Basis tab van de kandidaat.

Match kandidaat op geselecteerde vacature(s)

1. Open een kandidaat dossier
  2. Kies de tab "Zoek Vac".
  3. Gebruik zoekregels om het resultaat te beperken en maak een selectie van één of meer vacatures.
  4. Kies "Voeg toe aan matches" om de kandidaat op de geselecteerde vacatures te matchen.

NB:  De vacatures waar de kandidaat al een match mee heeft worden niet weergegeven

Match vacature met actieve kandidaat

Wilt u een match met een actieve kandidaat:

1. Open de kandidaat; deze toont nu in de context balk bovenin;
  2. Selecteer een vacature
  3. Druk op de knop "Toevoegen aan kandidaat" op de basis-tab van de vacature.

Match vacature met willekeurige kandidaten

1. Open de vacature.
  2. Kies de tab "Zoek kandidaten".
  3. Gebruik zoekregels om het resultaat te beperken en maak een selectie van één of meer kandidaten.
  4. Kies "Voeg toe aan matches" om voor elk van de geselecteerde kandidaten een match te maken.

NB: De vacatures waar de kandidaat al een match mee heeft worden niet weergegeven