Om sollicitatie bronnen (applicant source tracking) zoals jobboards door te meten is het verrijkt inschieten van sollicitaties toegevoegd. Je kunt een match via de API verrijken met applySource en applyTags. Op deze velden is ook te filteren om inzicht te krijgen welke bronnen succesvol zijn.

Als Carerix gebruiker

Nieuwe velden zijn toegevoegd aan een match, genaamd 'applySource' en 'applyTags'.

Ze tonen alleen als de velden automatisch door de webbouwer gevuld zijn via de API en zijn beide alleen lezen velden.

De waarden voor deze velden worden programmatisch ingesteld via de Carerix API. De Carerix API kan instructies krijgen om deze waarden in te stellen op een reeks data van externe software, bijvoorbeeld de Carerix WP Plugin.

Technische documentatie