De Tabbalk in het Kandidaat Overzicht wordt standaard geopend in de onderstaande volgorde;

Alle Kandidaten

Op dit tabblad zie je een overzicht van alle Kandidaten van alle 'Vestigingen' in de Carerix applicatie, tenzij dit onzichtbaar is gezet door de Beheerder omdat gebruikers alleen Kandidaten van hun eigen vestiging mogen inzien.

Kandidaten van mijn vestiging

Op dit tabblad worden de Kandidaten getoond van de vestiging waaraan de Carerix
Gebruiker is gekoppeld.

Mijn Kandidaten

Op dit tabblad worden alle kandidaten getoond waar de gebruiker 'Verantwoordelijke' van is.

Gearchiveerd

Op dit tabblad staan alle kandidaat dossier die zijn gearchiveerd.

Ander scherm inrichting door ingesteld configuratie profiel

Als de Carerix Beheerder configuratie profielen heeft ingericht kan het zijn dat de scherm indeling er anders uit ziet dan je in ons help artikelen.

Lees ook het artikel : Tab volgorde aanpassen op tabbalk