Een verwijderd Kandidaat / Opdrachtgever dossier terugzetten

Updated in the last 15 minutes

In Carerix werkt u met diverse typen dossiers. U kunt deze aanmaken en, wanneer niet meer nodig, verwijderen.
Hierbij kan het gebeuren dat u een dossier verwijderd dat toch nog nodig blijkt te zijn. Deze zijn in bijna alle gevallen weer te herstellen.

U zet verwijderde dossiers eenvoudig zelf terug:

Werkwijze

Zet het dossier terug, als volgt:

1. Log in als Beheerder
  2. Ga naar de betreffende entiteit ('Kandidaten', of 'Opdrachtgevers' of ...)
  3. Ga naar de tab "Gearchiveerd"
  4. Zoek het betreffende dossier op, en vink deze aan u blijft in de lijst
  5. Kies [Zet Terug] (knop onder de lijst)

Opmerkingen:

• Verwijderde matches zijn niet terug te zetten: Het verwijderen van een match is permanent.
  • Ook e-mails die u archiveerd komen op een "Gearchiveerd" tab te staan, maar in dit geval per gebruiker. De gebruiker kan de berichten van daaruit zelf terugzetten (zonder tussenkomst van de beheerder).
  • Bij de verwijderde e-mails is een extra optie: "Verwijder definitief": Deze laatste optie werkt zoals verwacht:Een definitief verwijderde e-mail is dan ook niet meer te terug te zetten.