Filter profiel aanmaken

Als voorbeeld maken we een filter profiel aan voor nieuwe kandidaten van LinkedIn.

1. Klik op 'Dossiers' | 'Kandidaten'
  2. Maak een nieuwe zoeklijn: <Status> "is gelijk aan" <Nieuw>
  3. Maak een tweede zoeklijn aan: <Bron> "is gelijk aan" <LinkedIn>
  4. Klik op [Bewaren]
  5. Geef het filter profiel een naam, bijvoorbeeld "Nieuwe kandidaten van LinkedIn"
  6. Klik op [Bewaar]

Filter profiel gebruiken

1. Klik op 'Dossiers' | 'Kandidaten'
  2. Klik op het drop-down menu "Filter profiel", kies de optie "Nieuwe kandidaten van LinkedIn"
  3. De Zoekregels zijn nu automatisch ingevuld
  4. Klik op [Filter]

Merk op:

• Als Beheerder is het mogelijk om filter profielen met anderen te delen.
    Dit doe je door te klikken op de Gebruikersrol and dan te klikken op [Beschikbaar voor andere gebruikers]
  • De optie "Standaard filter profiel" maakt dit filter profiel de standaard.