Een Kandidaat of Contactpersoon voorziet u eenvoudig van een of meer Groep labels. Die groepen gebruikt u dan bijvoorbeeld weer bij het doen van een mailing.

Werkwijze

Aanmaken Groep

Maak als volgt een groep "Java programmeurs" voor kandidaten aan:

1. Ga naar Onderhoud | Tabellen
  2. Klik [Nieuw]. De nieuwe tabelitem pagina opent.
  3. Tabel: selecteer 'Groep-Kandidaat'
  4. Item: vul in "Java programmeurs"
  5. Laat overige velden ongewijzigd en klik [Bewaren]

In ieder kandidaatdossier is nu een aankruisvak Java programmeurs aan de rechterkant bij groepen aanwezig .

Toevoegen aan Groep

Kandidaten toevoegen aan de nieuwe groep "Java programmeurs" doet u als volgt:

1. Ga naar het Kandidaten Overzicht
  2. Maak de selectie Kandidaten die u wilt toevoegen aan de Groep
  3. Klik 'Kies Actie' en vervolgens "Voeg toe aan groep"
  4. Kies de Groep van uw keuze
  5. Klik [Toevoegen]

In ieder van de geselecteerde kandidaten is in het dossier nu de Groep "Java programmeurs" aangevinkt.

Opmerkingen:

• Dit werkt bij Contactpersonen en Opdrachtgevers op dezelfde wijze.
  • Voor gebruikers is de bulk-optie via 'Kies Actie' niet beschikbaar.
    Deze kunnen aan een groep worden toegevoegd door het dossier te openen en aan de rechterzijde een vinkje te zetten bij de gewenste groep(en).