Het standaard Dashboard sjabloon vindt u in de Sjabloon bibliotheek.

Stel het Dashboard in als startpagina van Carerix.
Het dashboard toont geselecteerde lopende activiteiten.

Functionaliteiten

Het standaard Dashboard sjabloon bevat een overzicht van de volgende dossiers van de ingelogde gebruiker:

• Afspraken met als deadline vandaag en morgen
  • Taken met status 'to do' met als deadline vandaag en morgen
  • Een overzicht van alle actieve matches (nog niet in eindfases als afwijzingen en plaatsingen)
  • Alle actieve vacatures
  • Indien u de Staffing versie van Carerix bezit: alle actieve plaatsingen

Opmerkingen

• Het dashboard haalt vacatures op waarvan de ingelogde gebruiker de verantwoordelijke is en waarvan de status een status is met een vacancyActiveTag;
  • De sortering van de gegevens kan worden aangepast door te klikken op het kolom label (zoals dit ook in Carerix kan);
  • Klik op [help] om te zien welke informatie wordt getoond.

Aangepast Dashboard Sjabloon bestellen

Bestel een Dashboard sjabloon op maat dat bijvoorbeeld recente E-mail, Taken en Afspraken weergeeft of meer dan twintig items toont.