U kunt contact opnemen de Helpdesk voor :

Customer Success Team

• Maatwerk Rapporten
  • Maatwerk Dashboards
  • Maatwerk E-mail sjablonen
  • Exports
  • Datadump
  • Gebruikers en Beheerders Training

Maken / Aanpassingen sjablonen, footers en headers

De Carerix helpdesk is helaas niet in de gelegenheid om inhoudelijk te begeleiden of te adviseren bij het aanpassen/maken van sjablonen, footers en headers.
Je kunt deze met eigen kennis en inzicht verzorgen, of als je niet in de technische details wil verdiepen kun je het als maatwerk laten verzorgen door onze Customer Success afdeling.

Plugins XML-interface / Rest-interface

Vragen over het gebruik van een van onze plug-ins, de XML-interface of de REST-interface? Neem dan contact op met één van onze partners.
De Carerix helpdesk is niet bij kennis om je hier inhoudelijk bij te begeleiden.

Status checken van je openstaande tickets ?

Hiervoor kun je terecht op ons Customer Success Center : support.carerix.com