U kunt contact opnemen de Helpdesk voor :

Customer Success Team

• Maatwerk Rapporten
  • Maatwerk Dashboards
  • Maatwerk E-mail sjablonen
  • Exports
  • Datadump
  • Gebruikers en Beheerders Training

Maken / Aanpassingen sjablonen, footers en headers

De Carerix helpdesk is helaas niet in de gelegenheid om inhoudelijk te begeleiden of te adviseren bij het aanpassen/maken van sjablonen, footers en headers.
U kunt deze met eigen kennis en inzicht verzorgen, of als u zich niet in de technische details wil verdiepen kunt u het als maatwerk laten verzorgen door onze Customer Success afdeling.

Plugins XML-interface / Rest-interface

Vragen over het gebruik van een van onze plug-ins, de XML-interface of de REST-interface? Neem dan Contact op met één van onze partners.
De Carerix helpdesk is niet bij kennis om u hier inhoudelijk bij te begeleiden.

Status checken van je openstaande tickets ?

Hiervoor kun je terecht op ons Customer Success Center : support.carerix.com