Welke mogelijkheden zijn er?

U wilt een back-up van de gegevens uit de Carerix database om naar een externe opslagplaats te exporteren.

Hieronder staan twee manieren hoe er een back-up/export gemaakt kan worden

Met behulp van Excel

Deze export kan door de Carerix-beheerder worden gemaakt, door gebruik te maken van een export sjabloon in de sjablonen bibliotheek.

Ga voor meer informatie over deze geheel kosteloze methode naar :  Gegevens naar Excel exporteren.

Met behulp van een database dump (Postgress)

Deze dump is in "pgc" format, welke uitsluitend gelezen kan worden door PostgreSQL. De verwerker van dit bestand dient technische kennis van PostgreSQL te hebben.

De Carerix-beheerder kan een database-download activeren.
Er wordt dan 's nachts een bestand aangemaakt met daarin een dump van de database. Dit bestand kan gedurende de volgende dag worden gedownload vanaf een Carerix server.

Ga voor meer informatie methode naar  :  Aanmaken en downloaden Database dump

Lables: UD-596