• Beheer | Vestigingen
  • Klik tab "Alle vestigingen"
  • Open betreffende vestiging
    (let op: gebruikt u meerdere vestigingen? Voer dan deze stappen uit voor iedere vestiging.)
  • Klik op tab "Bijlagen"
  • Upload het logo (jpg formaat!)
  • Kies type Bijlage: EmailLogo
  • Omschrijving "EmailLogo" (moet exactzo geschreven worden)
  • Klik [Bewaren] of het groene pijltje

Let op:

Is alles hier ingevuld en toont het nieuwe logo nog steeds niet in de e-mail handtekening? Dan kan het zijn dat de e-mail handtekening zich niet meer aan de standaard inrichting van Carerix houdt, omdat die bijvoorbeeld bij oplevering via de huisstijl integratie aangepast is op jullie wensen. Deze wijzigingen zijn dan aangebracht in het

• Onderhoudsmenu
  • Instellingen
  • Grijze blok: Sjabloon onderdelen
  • Onderdeel:
    E-mail footer → hier staat de nieuwe code in geprogrammeerd.

Neem in dat geval contact met het Customer Success team op

Lees ook het artikel : Huisstijl doorvoeren in Carerix applicatie