De Beheerder kan het logo aanpassen in het Hoofdmenu (links bovenin) in de Carerix applicatie.

• Ga naar 'Beheer' | 'Vestigingen'
  • Ga naar  "Alle Vestigingen-Tab"
  • Open betreffende Vestiging
  • Ga naar Tab "Bijlagen"
    Upload het logo, je kunt het bestand vanuit uw 'file verkenner' in het Carerix bijlagen scherm slepen. (drag and drop)
  • Pas type aan naar "Logo"
  • Vul in beschrijving :"menuLogo"
    (Precies zoals het hier geschreven is, anders werkt het niet)!
  • Klik op [Bewaren]

Logo bestand

Het logo moet voldoen aan de volgende eisen:

• Bestandstype: .gif, .png, .jpg
  • Grootte in pixels: 150 breed, 30 hoog
  • Geoptimaliseerd voor een witte achtergrond (HTML code #FFFFFF)

Lees ook het artikel : Huisstijl doorvoeren in Carerix applicatie

Labels : UD-2056