Inloggegevens wijzigen

Carerix wordt geleverd met één ingestelde gebruiker. De naam van deze gebruiker is 'Admin'. Deze gebruiker heeft beheerders rechten. Je dient deze inloggegevens direct te wijzigen.

1. Ga naar de login pagina van Carerix: https://klantnaam.carerix.net
  2. Log in met de naar je toegezonden/oude gebruikersnaam en wachtwoord
  3. Klik op 'Mijn gegevens' in het menu links
  4. Wijzig gebruikersnaam en/of wachtwoord
  5. Vul de volgende velden in:
    - Achternaam, voornaam etc
    - E-mail zakelijk
    - Website adres
    - Social media links
    - Functie
  6. Klik op [Bewaren] om de gegevens te bewaren
  7. Klik op [Annuleren] om terug te keren naar het overzicht

Opmerkingen:

• De gebruikersnaam is tevens jouw Carerix e-mail naam. Neem dus een passende naam.
    Voorbeeld: als je gebruikersnaam p.jansen is, dan ziet het standaard Carerix e-mail adres er zo uit: p.jansen.company.mail.carerix.net
  • Vul alle gegevens in, want deze worden gebruikt voor de e-mail footer.
  • Een nieuw wachtwoord dient aan de volgende criteria te voldoen:
    - Minimaal 8 karakters
    - Minimaal 1 kleine letter
    - Minimaal 1 hoofdletter
    - Minimaal 1 getal