Aanmaken van een gebruiker

Werkwijze

1. Ga naar 'Beheer' | 'Gebruikers'.
  2. Klik tabblad 'Alle Gebruikers'.
  3. Klik [Nieuw]
  4. Vul gegevens van de nieuwe gebruiker in.
    Gebruikersrol: De gewenste Gebruikersrol.
    Vestiging: De vestiging waar de gebruiker actief is.
    Vakgebied: Het gewenste vakgebied
    Wachtwoord: het gewenste wachtwoord plus verloop datum.
    Persoonlijke gegevens: Naam, adres, telefoon nummer etc.
    E-mail adres zakelijk: Dit e-mail adres wordt als afzender getoond.
    Linked-In: Gebruik deze regels om sociale media toe te voegen aan de e-mail footer.
    Afwezig: De standaard e-mail die wordt teruggestuurd bij afwezigheid.
    Functie, URL en Notities: zijn voor eigen informatie.
    Contact adres: De contact gegevens van de gebruiker (vul hier bijvoorbeeld het adres van de vestiging in).
    E-mail instellingen: Zie het artikel E-mail instellingen;
  5. Klik [Bewaren]
    Voeg eventueel bijlagen toe bij het tabblad 'Bijlagen'.

Gebruiker op inactief zetten

Opmerking

Soms blijkt dat bij de gebruiker die zojuist is aangemaakt het vinkje "Actief" ontbreekt.

Zet u dit vinkje aan, dan volgt de melding:

Het maximum aantal actieve gebruikers (#) is bereikt. Er zijn nu # actieve gebruikers.
Op dit moment is het niet mogelijk om een gebruiker actief te maken of om een nieuwe actieve gebruiker toe te voegen.
Voordat een (nieuwe) gebruiker geactiveerd kan worden dienen er eerst een of meer andere actieve gebruiker inactief gemaakt te worden.
De wijzigingen zijn niet opgeslagen.

Deze melding betekent dat u het maximaal aantal overeengekomen gebruikers heeft bereikt: Het aantal actieve accounts is gelimiteerd door het aantal "seats" dat is genoemd in de leveringsovereenkomst. Boven deze limiet kunt u nog steeds gebruikers aanmaken, deze blijven echter inactief.

Extra gebruiker

Heeft u behoefte aan extra seats, dan kunt neemt u contact op met het Customer Success Team.