De Nieuwsbrief module is beschikbaar in de Recruitment en Staffing versie van Carerix.

Bij de oplevering van Carerix is de nieuwsbrief module actief maar u moet voor een werkbare situatie eerst een Nieuwsbrief sjabloon bestellen.

Maak verschillende Nieuwsbrieven voor verschillende groepen kandidaten en/of contactpersonen. Per nieuwsbrief maakt u edities aan, gebruikt u opmaak sjablonen en voegt u abonnees toe.

Wat is wat?

Nieuwsbrief:
Een nieuwsbrief is een publicatie aan werknemers of leden om informatie te verstrekken.

Nieuwsbrief editie:
Een nieuwsbrief editie is een verzameling artikelen van een Nieuwbrief. Maak eerst nieuwsbrief artikelen aan voordat u een editie samenstelt.

Nieuwsbrief aanmaken:

• Ga naar "Marketing" | "Nieuwsbrieven
  • Klik op [Nieuw]
  • Vul de gewenste data in;
    Zichtbaar: Stel hier in of de nieuwsbrief wel of niet zichtbaar is in het overzicht nieuwsbrieven.
    Ontvanger: Kies hier of de nieuwsbrief zichtbaar is voor kandidaten en/of contactpersonen.
    Naam: De naam van de nieuwsbrief.
    Afzender: Kies hier onder welk e-mailadres de nieuwsbrief verstuurd wordt.
  • Klik op "Voltooien" om uw nieuwsbrief op te slaan.

Nieuwsbrief editie aanmaken:

• Open een nieuwsbrief ("Marketing" | "Nieuwsbrieven") en klik op de tab "Edities"
  • Klik op [Nieuw]
  • Vul de gewenste data in:
    Naam: Hier stelt u de naam van uw editie in.
    Notities: Hier kunt u eventuele notities invullen.
    (Deze zijn voor iedereen onzichtbaar.)
    Onderwerp: Stel hier het onderwerp van de nieuwsbrief in. Dit ziet de ontvanger als onderwerp van de mail in zijn inbox.
  • Klik op "Voltooien" om uw nieuwsbrief editie op te slaan.
  • Vul in: (NB: deze velden zijn alleen aanwezig indien uw sjabloon hier gebruik van maakt.)
    Datum: De datum waarop de nieuwsbrief wordt verstuurd.
    Editie: Vul hier de editie van de nieuwsbrief in. In nieuwsbriefsjablonen kan deze worden gebruikt als ondertitel van de nieuwsbrief, bijvoorbeeld "Winter-special over onze verhuizing".
  • Selecteer onder de kop "Toevoegen artikelen" de artikelen die u in de nieuwsbrief op wilt nemen.
  • Klik op "Toevoegen aan editie
  • Sleep de artikelen in de gewenste volgorde.
  • Vul bij "Code" in: "MAIN", "LEFT", of "RIGHT".
    Deze code bepaalt in welke kolom een artikel geplaatst wordt (afhankelijk van uw sjabloon).
  • Klik op de tab "Voorvertoning" om de editie te controleren.

Artikelen aanmaken:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Artikelen voor meer informatie over de artikelen.

Abonneren op een nieuwsbrief:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Abonneren voor meer informatie om kandidaten en/of contactpersonen handmatig te abonneren op uw nieuwsbrief door dit aan te geven in hun dossier.

Afmelden van de nieuwsbrief:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Afmelden voor meer informatie om kandidaten en/of contactpersonen handmatig af te melden van uw nieuwsbrief.

Nieuwsbrief verzenden:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Verzenden voor meer informatie over het verzenden van nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief sjabloon bestellen:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Sjabloon bestellen voor meer informatie over het bestellen van een op maat gemaakt sjabloon.

Tips:

• De nieuwsbrief is niet geschikt om een lijst met vacatures te versturen.
    Gebruik hiervoor het CXJobAlert  - Vacatureabonnement
  • Het maximum aantal e-mails per mailing is 5000 per keer.
    Het is mogelijk om kort na elkaar meerdere groepen van 5000 e-mails te versturen. De verzendsnelheid is echter beperkt tot 1200 e-mails per uur.

Labels : UD-215