Je kunt vanuit een Taak een Vervolgtaak aanmaken indien de activiteit een vervolg behoeft. Je behoudt het overzicht over een Taak met meerdere uitgevoerde Activiteiten.
De originele Taak krijgt telkens de status Afgehandeld. Een Vervolgtaak is voor jezelf of een collega.

• Ga naar 'Activiteiten' | 'Taak'
  • Open de betreffende Taak
  • Klik op [+Vervolg]
  • Vul in:
    Deadline
    Tijd
    Resultaat huidige taak
    Reden
    Onderwerp vervolgtaak
    Type Vervolgtaak
  • Klik [Voltooien].
    Je keert terug naar de voorgaande taak (status: afgehandeld).
  • Klik op 'Dossiers' | 'Taken'
    Je ziet de nieuwe Vervolgtaak (status: to do).
  • Als de Vervolgtaak voor een collega is, wijzig je in de Taak de Verantwoordelijke.

Labels : UD-131