In Carerix kunt u zelf een taak die elke week voorkomt instellen. Ook is het mogelijk om Carerix over bijvoorbeeld een maand zelf een herhalende taak te laten maken.

Hoe maakt u een herhalende taak aan?

1. Klik op Taken
  2. Klik op de tab "Mijn Taken"
  3. Open de betreffende taak
  4. Vink Herhaling aan en vul het juiste aantal dagen/ weken/ maanden in
  5. Klik op de knop [Bewaren]

Hoe laat u Carerix een herhalende taak zelf aanmaken?

1. Klik op Taken
  2. Klik op de tab "Mijn Taken"
  3. Open de betreffende taak
  4. Verander de selectielijst van To do in Afgehandeld
  5. Vink Herhaling aan en vul het juiste aantal dagen/ weken/ maanden in
  6. Klik op de knop [Bewaren]

Carerix maakt nu vanzelf in "Mijn Taken" een nieuwe herhalende taak aan.

Let op: Als de deadline op 23 maart staat en op 25 maart verandert u "Mijn taak" van To do in Afgehandeld en u wilt dat Carerix deze taak over een maand gaat herhalen. Dan maakt Carerix op 25 april een nieuwe taak aan.