U heeft een ontvangen e-mail voor u in Carerix. Uit deze e-mail wilt u een stukje tekst kopieren om elders te kunnen plakken.

Probleem en oorzaak

Normaliter wanneer je een stukje tekst selecteert zit onder de rechter muisknop een menu met opties 'Cut/Copy/Paste'. Dit menu is echter gedimd om aan te geven dat de opties niet beschikbaar zijn.

De reden hiervoor is dat de e-mail al klaar is en niet meer gewijzigd kan worden, dus 'read only'. Cut/Copy/Paste zijn dan niet beschikbaar.

Oplossing

U kunt de tekst nog wel kopiëren.

• Selecteer de tekst
  • Kies "ctrl+C" (op apple: "cmd+C").
    Vervolgens kunt u de tekst plakken zoals u gewend bent.