Onder een binnengekomen bericht staat opeens iets over gerelateerde dossiers:

"Gerelateerde dossiers
Contactpersoon ...
...
Opdrachtgever ...
..."

Deze gegevens stonden niet in de email

Toelichting

Wanneer een bericht binnenkomt in Carerix probeert de toepassing automatisch te bepalen bij welk(e) dossier(s) het bericht hoort:
Is het uitgaande bericht verstuurd aan een contactpersoon in Carerix, dan zal de reply daarop ook gekoppeld zijn.

Van de dossiers waar het bericht mee te maken heeft wordt een korte samenvatting onder de E-mail geplaatst:

• Je hebt dan direct de context van het bericht te pakken.
  • De status van de betreffende dossiers kan direct worden aangepast.
  • Door op de naam van de opdrachtgever/contactpersoon te klikken ga je naar de detail pagina van het betreffende dossier.