Het kan gebeuren dat aan u gerichte e-mail niet aankomt, de afzender krijgt een melding:
" Hi. This is the email-send program at provider.nl.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<
uw.adres@klant.nl>:
Recipient's mailbox is full, message returned to sender."

Ook wel: Mail quota exceeded

Dit wil zeggen dat de inbox op de server vol is. Dit is dus buiten Carerix.
 Carerix haalt namelijk een kopie vanaf uw server.

De vermoedelijke oorzaak is dan dat u de instellingen voor "kopie bewaren op de server" niet goed heeft ingesteld.
De juiste instellingen kunt u vinden onder het artikel: E-mail instellingen.
Een andere mogelijkheid is dat de mail uit betreffende mailbox (ook) wordt geforward naar andere adressen, maar dat de mailbox zelf niet wordt uitgelezen.

Inbox leegmaken met behulp van Outlook

Is uw mailbox toch volgelopen?
Doe dan het volgende om deze weer leeg te krijgen:

• In Outlook instellen: geen kopie achterlaten op de server
  • Klik "Verzenden en ontvangen"
  • Als alles is gelukt, zet dan de instellingen van Outlook weer terug zoals bedoeld.

NB: In het geval dat Outlook de berichten niet opnieuw binnenhaalt en verwijdert van de server, gebruikt u tijdelijk een andere e-mailclient (Bijvoorbeeld Windows Live Mail) om de e-mail nogmaals in te lezen, met "kopie achterlaten" uit.
Vraag zonodig uw systeembeheerder om advies.

Inbox leegmaken met behulp van Webmail

Is uw mailbox volgelopen, en maakt u geen gebruik van Outlook, dan kunt u de mailbox ook leegmaken middels de webmail.
De instructies hieronder zijn van toepassing indien u uw mail bij Carerix heeft ondergebracht. Heeft u een andere e-mail provider, dan vraagt u het beste advise aan uw systeembeheerder.

Instructies mbv Carerix webmail:

1. Ga naar http://webmail.carerix.com/
  2. log in met de volgende gegevens:username uw hele emailadres: gebruiker@uwdomein.nlpassword het wachtwoord dat hoort bij uw mailboxLanguage: NederlandsAanmelden
  3. U zit nu in de webmail:Selecteer hier de berichten die u wil verwijderen.Kies: VerwijderenKies: Wis Verwijderd (om deze permanent te verwijderen)

Tip:
Om meer berichten op een pagina te zien doet u het volgende

1. Kies Opties, E-mail
  2. Kies: mailbox- en mapweergaveopties
  3. Vul in: 1000 Berichten per pagina in de mailboxweergave.
  4. Opties opslaan