Regelmatig ontvangt u bijlagen in een e-mail die u als bijlage in een kandidaatdossier zou willen zetten.

Outlook

Heeft u de e-mail met bijlage in Outlook ontvangen? Stuur dan de betreffende mail naar uw Carerix E-mail adres.

Carerix

Staat de e-mail met bijlage in uw Carerix systeem, ga dan als volgt te werk om de bijlage te koppelen aan de juiste kandidaat:

• Open de tab 'Bijlagen' van het e-mailbericht;
  • Open de gewenste bijlage (klik op de betreffende regel in het overzicht met bijlagen)
    - U ziet nu het venster "Bijlage";
  • Klik op de knop [Koppelen] en klik op de radiobutton voor "zoek een";
  • Kies uit het lijstje "Kandidaat";
  • Klik op de knop [Verder];
  • Zoek de juiste kandidaat en vink deze aan;
  • Klik op de knop [Voltooien].

Opmerking:
Ook kunt u de E-mail aan de betreffende kandidaat koppelen. Kies hiervoor de knop [Koppelen...] vanuit de E-mail.
De e-mail verschijnt op de tab Activiteiten in het kandidaat dossier.