Om de agenda's van collega Carerix gebruikers tegelijk te kunnen bekijken is er in de Agenda een extra optie toegevoegd: Planner.

Werkwijze

1. Open Agenda
  2. Klik "Planner"
  3. Klik op "Agenda van" voor de lijst met collega namen om hun agenda's te tonen.

NB:

• Iedere Carerix gebruiker krijgt een andere kleur die correspondeert met de legenda onder "Agenda van".
  • Om de agenda van de andere gebruikers weer te verbergen, klik nogmaals op hun naam onder "Agenda van"
  • Om uw week- of maandview weer te tonen, klik op het "Week" icoon.