De agenda wordt niet correct weergegeven: afspraken op 1 dag (maandag), of de lay-out is incorrect.

Oplossing

Foutieve data (cookies) is opgeslagen in de browser cache of de tijdzone is niet juist ingesteld.

1. Wis de tijdelijke internet bestanden ("cache") van de browser. Instructies hiervoor vindt u in de Help van de betreffende browser
  2. Herstart de browser.
  3. Ga naar http://klantnaam.carerix.net, log nog niet in!
  4. Druk op Ctrl-F5 (is "alles verversen").
  5. Log in.
  • Herhaal deze stappen als het niet in één keer werkt.

Tips

• Carerix neemt de tijdzone over van de computer waarmee u het laatst bent ingelogd. Zorg dus altijd dat uw tijdzone juist is ingesteld.