In Carerix worden e-mails, afspraken, taken en notities gezamenlijk activiteiten genoemd. De activiteiten kunnen aan alle dossiers gekoppeld worden. In nagenoeg alle dossiers treft u daarom een tab "Activiteiten" aan. Met zo'n activiteitentab ziet u in een oogopslag de activiteiten die zijn gekoppeld aan het betreffende dossier.

De volgende onderdelen vallen onder activiteiten:

• E-mail
  • Taken
  • Agenda
  • Notities
  • Alle activiteiten

Als u een beheerder bent, heeft u ook toegang tot de optie "Systeemactiviteiten".

Rechten tot deze optie worden vastgelegd in de gebruikersrol van de beheerder.